SEKTÖRÜMÜZDE BİR İLKİ DAHA BAŞARDIK

01.08.2015 20:31

SEKTÖRÜMÜZDE BİR İLKİ DAHA BAŞARDIK

6 Nisan 2013 tarihinde Ankara'da tanıtımını yaptığımız Avrupa Birliği projesi olan "Haberleşme Sektöründe Çalışanların Mesleki Risklerinin Azaltılması" konulu projemizin uygulanmasına başlandı. 

 

 

Proje kapsamında 15'er kişilik 4 grup halinde Almanya, Çek Cumhuriyeti, İngiltere ve Macaristan ülkelerinde haberleşme sektörünün gelmiş olduğu son nokta, haberleşme sektörü çalışanlarının mesleki riskleri, kullanılan teknolojiler ve Avrupa Birliği ülkelerindeki sivil toplum örgütlerinin çalışmaları katılımcılar tarafından yerinde incelenecektir.

 

Projenin ilk aşaması olan yurt dışına çıkışlar 22 Eylül 2013 Pazar günü başlamış olup ilk iki grup Almanya ve Macaristan’ a hareket etmiştir.

 

Hazırlanan bu proje kapsamında arkadaşlarımız yaptığı çalışmaları rapor haline getirecek ve bu raporlar ilgili kurumlar ve kamu oyuyla paylaşılacaktır.

 

İlkleri yaşatan sendika olarak hazırladığımız ve başarıyla uygulamasına geçtiğimiz bu projenin haberleşme sektörü için hayırlara vesile olmasını diliyor ayrıca yurt dışına çıkan arkadaşlarımıza da bulundukları ülkelerde yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz. 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR