Samsun 13 Nolu Şube Kahvaltıda Biraraya Geldi

01.08.2015 20:31

Samsun 13 Nolu Şube Kahvaltıda Biraraya Geldi

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Samsun 13 No’lu Şube yönetimi, işyeri temsilcileri ve üyeleri kahvaltıda biraraya geldi.

Samsun 13 No’lu Şube’nin düzenlediği kahvaltıya, Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz, Samsun 13 No’lu Şube Başkanı Mustafa Toprak, Zonguldak İl Başkanı Muhammet Çatalçam, Sinop İl Başkanı Şafak Bayram, Samsun 13 No’lu Şube Yönetimi, Samsun’da görev yapan Birlik Haber-Sen İş Yeri temsilcileri ve çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesi katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda birlik beraberlik ve dostluk mesajları verildi.

Burgaç ve Karagöz’den Teşkilatlara Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, Samsun 13 No’lu Şube’nin düzenlediği kahvaltı öncesi ve sonrasında Birlik Haber-Sen teşkilatlarını ve bazı kurum yetkililerini ziyaret ettiler.

Burgaç ve Karagöz, teşkilat ziyaretlerinin ardından Samsun Merkez ve İlçelerinde Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda görev yapan kamu görevlerini ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediler.

Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, Birlik Haber-Sen’in ve Memur-Sen’in yapmış olduğu çalışmaları anlattılar.