PTT GYS VE ÜDS DENEME SINAVI İLANI

06.12.2023 13:34

PTT GYS VE ÜDS DENEME SINAVI İLANI

Birlik Haber Sen olarak yürüttüğümüz süreç sonunda açılan PTT Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği sınavlarına başta üyelerimiz ve PTT personelinin hazırlanması için dijital kitap , konu anlatımlı videolar ve ünite sonu soru/cevaplarına yeni bir hizmetimizi daha ekliyor ve 17.12.2023 Pazar günü saat 13:00 - 15:00 arasında portal.birlikhabersen.org.tr adresimiz üzerinden Türkiye geneli olmak kaydıyla ÜYELERİMİZE ÖZEL ONLİNE DENEME SINAVLARIMIZIN ilkini gerçekleştiriyoruz.

Detaylar;

1- Şeflik ve Başpostacılık olmak üzere aynı anda iki sınav yapacağız.

2- Sınavlar gerçek ve eş zamanlı olacaktır.

3- Sınavlara katılabilmek için Birlik Haber Sen sendikamıza üye olma zorunluluğu vardır.

4- Sınavlara girebilmek için portal.birlikhabersen.org.tr adresimize girip
"Sınavlar>Sınav Başvuru Formu" menüsüne tıklayıp ekrana gelen sınav seçimini yapmanız ve gönder butonuna tıklamanız gerekmektedir. Bu formu dolduran sendika üyelerimiz sınava giriş hakkı kazanacaktır.

5- Sendikamıza üye olmayanlar öncelikli olarak portal kaydını yapmalı ve 4. Madde de belirtilen aşamaları gerçekleştikten sonra karşılarına çıkan "Sendika Üyeliği" bağlantısına tıklamalı ya da görev yaptığı ildeki il veya şube başkanımızla iletişime geçmelidir.

6- Üyelerimiz veya yeni üye olacaklar sınav müracaat formunu bir kez doldurma ve müracaat etme hakkına sahiptir. Birden fazla müracaatı sistem kabul etmemektedir.

7- Sınav esnasında herhangi bir sebeple sınavdan çıkanlar tekrar sınava giriş yapamayacaktır.

8- Deneme sınavı sonucunda sınava girenler puanını hemen öğrenebilecek ancak sıralamasını bir gün sonra web sitemizden öğrenebilecektir.

9- İlk deneme sınavımızdan sonra sınava kadar 3 tane daha DENEME SINAVI gerçekleştirilecektir.

Gerek deneme sınavları gerekse sınava yönelik yaptığımız diğer çalışmalarımız sorumlu sendikacılığın en güzel örneklerinden birini teşkil etmektedir. Amacımız her tür dedikoduya kulaklarımızı tıkayarak üyelerimize hizmet etmek ve yapılacak olan sınavlarda üyelerimizin maksimum başarılı olmalarını sağlamaktır. Sizler bize güvenip gücümüze güç kattığınız müddetçe hizmetlerimize devam etmekte kararlıyız.

Bu minvalde de deneme sınavlarına girecek tüm üyelerimize başarılar diliyoruz.