PTT Dağıtıcıları ile Mesai Sonrası Toplantı Gerçekleştirdik

28.08.2023 11:04

PTT Dağıtıcıları ile Mesai Sonrası Toplantı Gerçekleştirdik

Birlik Haber Sen, PTT dağıtıcılarının karşılaştığı sorunları gündeme getirmek üzere mesai sonrası özel bir toplantı düzenledi.

Toplantıya, Ankara PTT Başmüdürü Mehmet ATA, Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer BUDAK, Birlik Haber Sen Genel Sekreteri Gürbüz İNALTEKİN, Birlik Haber Sen Genel Başkan Yardımcısı Recep Dağtekin, Birlik Haber Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Durak MADAK ve Ankara'da görevli PTT dağıtıcıları katıldı.

Ankara PTT Başmüdürü Mehmet ATA, toplantıda, dağıtım süreçlerinde yaşanan sorunların çözümüne yönelik olarak Başmüdürlük ve Genel Müdürlük tarafından yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Başmüdür ATA, dağıtıcı personelin öneri ve taleplerini dinleyerek notlar aldı.

Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer Budak, toplantının sonunda yaptığı açıklamada, "Dağıtıcı arkadaşlarımızın yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulması için hassas bir yaklaşım sergileyen Başmüdür beye ve dağıtıcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Birlik Haber Sen olarak diğer illerde de hakemliğimizle bu tür sorunları çözmeye yönelik mücadelemize devam edeceğiz." dedi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR