PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİK

22.01.2016 18:40

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİK

Çalışmalara Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin ile birlikte PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, Başkan Vekili Cengiz Cantemur ve Başkan Yardımcıları Tahsin Akarsu, Sadegül Demir ve Erhan Dağ katıldı.

Genel Başkan Ömer Budak öncülüğünde PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü'nü, PTTBANK Daire Başkanlığı'nı, PTT A.Ş. Kurumsal İletişim Birimi Başkanlığı'nı ve PTT A.Ş. Ankara Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik Müdürlüğü'nü ziyaret eden heyet, çalışanlar tarafından büyük bir teveccüh ile karşılandı.

Çalışanların problemlerini, sıkıntılarını ve taleplerini büyük bir dikkatle dinleyerek gerekli notlarını alan Genel Başkanımız ve beraberindekiler,  ziyaretler sırasında çalışanlara Birlik Haber-Sen'in kazanımlarını, yapmış olduğu faaliyetlerini, PTT A.Ş. kadrolarında çalışan personel için yaptıkları ve yapacakları çalışmaları, geleceğe yönelik hedeflerini anlattılar.

Genel Başkan Budak, çalışanlardan destek beklediklerini belirterek, ''Biz bir emek hareketiyiz. Burada bulunmamızın nedeni sizlerin derdinize ortak olmaktır, çözüm bulmaktır. Biz bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Zaten kazanımlarımız da ortadadır. Birlik Haber-Sen PTT A.Ş.'de diğer sendikaların yapamadığı, hatta hayal dahi edemediğini yapmıştır. PTT A.Ş. kurumumuzda çalışan personellerin karşılaştıkları sıkıntıları da gayet iyi biliyoruz. Geçmişte yaşanan bir çok problemi kökten çözdük. Bugün de bunun mücadelesini veriyoruz. Sizler bizim çatımız altında olduğunuz sürece, bizlere destek verdiğiniz sürece daha önemli kazanımlara imza atacağız. Bu açıdan sendikamıza üye olmanızı bekliyoruz. Birlik Haber-Sen hizmete talip olan gönül erleriyle birlikte hizmet etmeye devam edecektir. Bu anlamda PTT A.Ş. kurumunda sizlerin desteğiyle, Genel Yetkili Sendika sıfatıyla Allah'ın izniyle tarihi kazanımlara imza atacağız.'' diye konuştu.

Kendilerini büyük bir ilgiyle karşılayan çalışanlara da teşekkür eden Budak, Birlik Haber-Sen olarak, Basın, Yayın ve İletişim Hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olduklarını anımsatarak, ''Hep birlikte PTT A.Ş.'yi daha ileriye taşıyacağız. Bizim birlikteliğimiz ülkemizin geleceğini inşa etmek açısından büyük önem taşıyor. Ülkemizin muhasır medeniyetler düzeyine çıkması için, Yeniden Büyük Türkiye ve Daha Yaşanılabilir Bir Türkiye için, Yeni Türkiye'yi hep birlikte kuracağız.'' dedi.