PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Akbulut’a Ziyaret

01.07.2019 09:40

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Akbulut’a Ziyaret

Birlik Haber-Sen İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Üce ve Yönetim Kurulü Üyeleri Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Ömer Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldiler. Ziyaretlerinin ardından taleplerini aktaran heyet, Genel Başkan Ömer Budak eşliğinde PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde ziyaretlerini sürdürdüler.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Üce ve Yönetim Kurulü Üyeleri;  PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Birlik Haber-Sen’in yürüttüğü çalışmaları anlatan Genel Başkan Ömer Budak, Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olarak hizmet kolundaki kamu görevlilerinin sosyal, ekonomik ve özlük haklarının geliştirilmesi konusunda yoğun çalışmalar sarf ettiklerini belirtti. Genel Başkan Budak, PTT A.Ş. çalışanlarının sorunlarını ve taleplerini Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’a iletti.

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve heyetine teşekkürlerini sunan PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut, sendikanın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti. İletilen sorunların ve taleplerin dikkate alacağının altını çizen PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut, Genel Başkan Ömer Budak ve heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

Posta Daire Başkanı Selahattin Ekinci Ziyaret Edildi

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Üce ve Yönetim Kurulü Üyeleri; PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’a yapılan ziyaretin ardından Posta Daire Başkanı Selahattin Ekinci makamında ziyaret etti.

Çalışanlardan genel talep ve beklentilerini Posta Daire Başkanı Selahattin Ekinci’ye aktaran Genel Başkan Budak, çalışanların verim motivasyonu için izlenmesi gereken yol haritalarını sundu. Yakın zamanda yapılacak olan Toplu Sözleşme dönemine ilişkin istişarelerde bulunan heyet, Toplu Sözleşme masasında PTT A.Ş. çalışanları adına talep edecekleri maddeler ve alınabilecek kazanımlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR