PTT A.Ş. 2023 Yılı Yönetim ve Değerlendirme Toplantısı

16.10.2023 15:32

PTT A.Ş. 2023 Yılı Yönetim ve Değerlendirme Toplantısı

Birlik Haber-Sen olarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir URALOĞLU'nun öncülüğünde gerçekleştirilen PTT A.Ş. 2023 yılı Yönetim ve Değerlendirme Toplantısına katılım gösterdik. Toplantı, PTT Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve 81 ilin Başmüdürü'nün katılımıyla gerçekleşti.

Bu önemli toplantıda, 2023 yılına dair önceki ayların değerlendirmesi ve PTT'nin kısa, orta ve uzun vadeli stratejileri masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen değerlendirmelerde, Sayın Bakanımız Abdulkadir URALOĞLU ve yönetim kademesinin, PTT'nin daha iyi bir noktaya gelmesi adına büyük bir özveri ile çalıştığına şahit olduk.

Birlik Haber-Sen olarak, PTT'nin kamu kurumu statüsüne dönüştürülmesini ve bu sayede vatandaşlarımıza daha kaliteli ve etkili hizmet sunabilmesini temenni ediyoruz.

Tanıtım Medya dairemizin organize ettiği bu kritik toplantıda, misafirperverliği için PTT Genel Müdürü Sayın Hakan GÜLTEN ve tüm PTT yönetimine teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca, tüm Başmüdürlerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Birlik Haber-Sen, PTT'nin sürekli gelişimini ve çalışanlarının refahının artırılmasını desteklemeye devam edecektir.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR