POSTA DAĞITICILAR DERNEĞİ’NDEN BUDAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

11.08.2015 11:47

POSTA DAĞITICILAR DERNEĞİ’NDEN BUDAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Posta Dağıtıcıları Sosyal Yardımlaşma ve Kanuni Haklarını Koruma Derneği (POSTDER) Yöneticileri, Sendikamızın 5. Olağan Genel Kurulu seçimleri sonucunda Genel Başkanlığına seçilen Ömer Budak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

Genel Başkan Budak’ın makamında gerçekleşen ziyarete POSTDER Genel Başkanı Hüseyin Akkaya, Genel Teşkilat Sekreteri Ahmet Yaz, Genel Sosyal İşler Sekreteri Cengiz Coşkun ve Genel Sayman Hasan Ecevit, Sendikamızın 5. Olağan Genel Kurulu seçimleri sonucunda Genel Başkanlığına seçilen Ömer Budak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

Birlik Haber-Sen’in sendikal çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten POSTDER Genel Başkanı Hüseyin Akkaya, Birlik Haber-Sen’in 5. Olağan Genel Kurulunun bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına örnek olacak şekilde demokrasi şöleni havasında geçtiğini belirtti. Hüseyin Akkaya, bu güne kadar Birlik Haber-Sen’in Genel Yetkili Sendika olarak elde ettiği kazanımların Ömer Budak Yönetimindeki yeni yönetimle daha da artacağına inandığını belirti.

 

Delegelerin oylarının büyük çoğunluğunu alarak Genel Başkanlığa seçilen Ömer Budak’a başarılarının devam etmesi temennisinde bulunan POSTDER Genel Başkanı Hüseyin Akkaya, Genel Başkan Budak’a ve ekibine başarılar diledi.

 

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek dernek olarak verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti. Budak, sendika ve dernek olarak el ele vererek dağıtıcıların sosyal, özlük ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için çalışacaklarını söyledi.