Osmanlı Ocakları’ndan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

01.08.2015 20:31

Osmanlı Ocakları’ndan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası’nı (Birlik Haber-Sen) Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ziyaret etti.

Birlik Haber-Sen’i ziyaret eden Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ve beraberindekiler, Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç ile biraraya gelerek gündeme yönelik görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, Osmanlı Ocakları’nın varlığından ve çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek, Birlik Haber-Sen olarak, bu millete ve vatana hizmet eden herkesin yanında olacaklarını ifade ettiler.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, ise misafir perverlikleri ve güler yüzlerinden dolayı Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetimine teşekkür etti. Osmanlı Ocakları hakkında bilgi veren Canpolat, “Osmanlı Medeniyetine hizmet etmek için kurulan Osmanlı Ocakları, Osmanlı Medeniyetini yaşamak ve yaşatmak amaçlı oluşmuş bir Sivil Toplum harekâtıdır. Osmanlı kültür, örf ve adetlerini tanıtmak amacıyla çıktığımız yolda özellikle sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine ağırlık veriyoruz” diye konuştu. 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR