Memur-Sen Heyeti Bakan Karaismailoğlu ile Görüştü

10.10.2022 09:30

Memur-Sen Heyeti Bakan Karaismailoğlu ile Görüştü

Gerçekleştirilen ziyarete; Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen katıldı.  Ziyarette ilgili hizmet kollarına ilişkin talep ve beklentiler ele alındı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile bağlı, ilgili ve ilişkili kurumlarında, kuruluşlarında kamu görevlilerini ilgilendiren, etkileyen süreçler ve gelişmeler değerlendirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolu çalışanlarının sorun ve sıkıntıları ileten Genel Başkan Ömer Budak, PTT A.Ş’de İHS’lilere kadro hususunda bilgilendirmelerde bulundu ve konuya ilişkin destek taleplerini yineledi. Bunun yanı sıra yine PTT A.Ş.’de promosyon ücretlerinde güncelleme gerekliliği konusundaki beklentilerini de aktardı. Ayrıca, Memur-Sen’in sözleşmeliler konusuyla ilgili çalışma, rapor ve teklifleri ayrıntılı hakkında bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Karaismailoğlu, kamu görevlilerinin talep ve beklentilerini önemsediklerine vurgu yaparak, kendilerine aktarılan konuların çözümüne ilişkin gerçekleştirilen fikir alışverişinin önemli olduğuna değindi.