Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

03.01.2020 17:54

Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Konferans ile 6 Ocak’ta ilki gerçekleştirilecek olan Mehmet Akif İnan Ödülleri programının görüşüldüğü Başkanlar Kurulu toplantısında üye çalışmaları, sendikaların sahadaki çalışmaları, sendikalardan gelen talep ve beklentilerin de masaya yatırılarak önümüzdeki dönemde izlenilecek yol haritası konuşuldu.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Yeni bir yıla, yeni bir döneme girdik. Geçen yıl almış olduğumuz mesafeyi bu yıl geçmemiz, adeta kendimizle yarıştığımız sendikal mücadelede çıtayı çok daha yukarılara çıkarmamız, gayret ve fedakarlıkta düzeyi ufukların ötesine taşımamız gerekiyor. Memur-Sen’in kapasitesini arttırmanın, örgütlülüğümüzü büyütmenin her zamankinden daha önemli olduğu bir dönemdeyiz. Bu nedenle sahada yapacağımız her türlü çalışmayı özenle, özveriyle yapmamız gerekiyor.” dedi. 

Dünyanın Her Bölgesinden Gelecek Sendikacılarla 1 Mayıs’ta Ankara'da Olacağız 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün Ankara’da uluslararası sendikacıların da katılımı ile gerçekleştirileceğini ifade eden Yalçın, “Bu yıl 1 Mayıs’ta Ankara’da olacağız. Daha önce 5 ayrı dönemde Uluslararası Sendikacılık Sertifika Programı ile ülkemizde misafir ettiğimiz sendikacıları 1 Mayıs’ta düzenleyeceğimiz uluslararası bir kongre ile yeniden bir araya getireceğiz. Hacı Bayram Veli Üniversitesi ile birlikte organize edeceğimiz; akademisyenler, sendikacılar, ekonomistler ve bu konuda çalışan uzmanlarla dünyadaki emek ve iş hayatını konuşacağımız bir program ile 1 Mayıs’ı bu yıl farklı bir şekilde icra etmiş olacağız.” şeklinde konuştu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR