Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen’den Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

01.08.2015 20:31

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen’den Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret etti.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’in makamında gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Ömer Budak, Ankara 21 Nolu Şube Başkanı Aytemur Yıldır, TRT Ankara 22 Nolu Şube Başkanı Cüneyt Özban’da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan İnaltekin, Birlik Haber-Sen olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, bu senede büyük bir farkla genel yetkili sendika olacaklarını söyledi.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, ise Memur-Sen olarak Birlik Haber-Sen’in çalışmalarından mutluluk duyduklarını belirterek, Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulunun kamu görevlilerine karşı olan sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirdiğine inandığını ifade etti. Esen, Birlik Haber-Sen’in kamu sendikası olmasının yanında toplumsal konulara da duyarlılık göstererek, kanayan yaraları sarmaya çalıştığını söyledi.

Esen, Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetiminin, göreve geldiği günden bu yana Basın Yayın ve İletişim Hizmet kolunda en fazla büyüyen sendika olduğunu ifade ederek, Birlik Haber-Sen’in, Memur-Sen içerisinde de en fazla büyüyen sendikalardan biri olduğuna vurgu yaptı. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, “Memur-Sen olarak her zaman Birlik Haber-Sen’in yanındayız ve destekçisiyiz. Sendikal ve toplumsal konularda büyük başarılara imza atan Birlik Haber-Sen ve yönetimi takdire şayandır” diye konuştu.