Manisa 5 No’lu Şubeden Genel Merkeze Ziyaret

01.08.2015 20:31

Manisa 5 No’lu Şubeden Genel Merkeze Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Manisa 5 No’lu Şube Başkanı Temel Çildaş ve Manisa İl Yönetimi Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret ettiler.

Manisa 5 No’lu Şube Başkanı Temel Çildaş, Manisa İl Yönetim Üyeleri Mahmut Yılmaz, Fatih Yalçın, Saadettin Yanar, Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç ile görüştüler.

Görüşmede 5 No’lu Şube Başkanı Çildaş ve beraberindekiler Manisa’da Basın Yayın ve İletişim Hizmet kolunda yaşanan sıkıntıları Genel Merkez Yönetimiyle paylaşarak PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü nezdinde çözülmesini istediler. PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü’nü ziyaret edeceklerini belirten Çildaş ve beraberindekiler Genel Merkezin çalışmalarından duydukları memnuniyeti belirterek her konuda kendilerine destek olacaklarını söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, ise Birlik Haber-Sen olarak Hizmet Kolundaki tüm sıkıntıların çözümü için her türlü çalışmayı yürüttüklerini kaydederek 5 No’lu Şube Başkanı Temel Çildaş’ın belirttiği sıkıntıları da yakından takip ederek çözüme kavuşturacaklarını söyledi. İnaltekin, 5 No’lu Şube Başkanı Temel Çildaş’ın ve yönetim kurulunun, üyelerin sıkıntılarını yakından takip edere çözüme kavuşturmak için uğraştıklarını belirterek kendilerine teşekkür etti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR