Kaytan’dan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

01.08.2015 20:31

Kaytan’dan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası’nı (Birlik Haber-Sen) Memur-Sen eski Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet kaytan ziyaret etti.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’in makamında gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç’ta hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Ahmet Kaytan’ın sağlam bir dava adamı olduğunu belirterek, yaptığı bütün işleri samimiyetle ve hizmet odaklı yaptığını söyledi. Ahmet Kaytan’ın Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılığı döneminde çok önemli işler yaptığını ifade eden İnaltekin, Ahmet Kaytan’ın Şunlıurfa açısından büyük bir kazanç olduğunu belirtti.

Sıcak karşılamadan ötürü Birlik Haber-Sen Yöneticilerine teşekkür eden Ahmet Kaytan ise, “Gürbüz Başkan ve yönetiminin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Gerçektende Haberleşme Hizmet Kolunda önemli başarılara imza attılar. 2014-2015 yıllarını kapsayan toplu sözleşmede en başarılı sendika oldular. Hizmet kolunda en kazançlı sendika olmayı başardılar. Bunların dışında teşkilat çalışmalarına çok önem veriyorlar. Bütün ülkeyi karış karış dolaşarak hizmet kolunda görev yapan kamu görevlilerinin sorunlarını çözmek için çaba sarf ediyorlar. Bu çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Türkiye’de ki sendikal hayata yeni bir bakış açısı getirdiler” şeklinde konuştu.