Kayseri Halı Saha Futbol Turnuvası Tamamlandı

19.10.2022 09:30

Kayseri Halı Saha Futbol Turnuvası Tamamlandı

Kurum içerisinde birimler arasında eşleştirilen  8 takımdan oluşan 64 futbolcu ve turnuva süresince yüzlerce seyircinin katıldığı final maçında 2-2’lik skorun ardından yapılan penaltı atışları ile turnuvanın şampiyonu PİM Spor oldu. 

Turnuvanın final maçına; Kayseri PTT Başmüdürü Yaşar Serhat Çalışkan, Başmüdür Yardımcısı Mehmet Erdal Yıldırım, PTT Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelik, Posta Kargo Dağıtım Hizmetleri Müdürü Cihangir Demir, Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası Kayseri Şube Başkanı Mehmet Taş, Turnuvaya katılan tüm  sporcular ve çok sayıda seyirci katıldı.

Final Maçında Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşanan maden ocağı patlamasında yaşamını yitiren maden şehitlerimiz anısına saygı duruşuyla başlanan Turnuvada PİM Spor Takımı birinci, Adil Spor Takımı ikinci, Başmüdürlük Spor Takımı üçüncü oldu.

Turnuva sonunda düzenlenen kupa töreninde birinci olan takım kupayı Kayseri PTT Başmüdürü Yaşar Serhat Çalışkan'dan, ikinci olan takım ise Başmüdür Yardımcısı Mehmet Erdal Yıldırım'dan aldı. 

Kayseri PTT Başmüdürü Yaşar Serhat Çalışkan; “Turnuvaya sponsor olan Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası Kayseri Şube Başkanı Mehmet Taş ile Turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara ve bu güzel anlara şahitlik eden tüm seyircilere teşekkür ediyor, şampiyon olan takımı yürekten kutluyorum” dedi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR