Karabük İl Temsilciliği “Geleneksel Kahvaltı ve İstişare Toplantısı” Gerçekleştirdi

25.03.2019 15:21

Karabük İl Temsilciliği “Geleneksel Kahvaltı ve İstişare Toplantısı” Gerçekleştirdi

Toplantıya; Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Karabük Milletvekilleri Cumhur Önal ve Niyazi Güneş, Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ak arti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Ak Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Bekar ve Ahmet Karagöz, Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların İl Başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Ülke ve Karabük gündeminin değerlendiren katılımcılar, samimi dakikalar geçirdiler. Toplantıda konuşma fırsatı bulan Genel Başkan Ömer Budak, ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ülkemizin önemli bir seçim sürecinden geçmekte olduğunun altını çizen Budak, seçim sürecinin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam camiasına hayırlar getirmesini diledi. Birlik Haber-Sen’in çalışmalarından bahseden Budak, sendika olarak başta hizmet kolu çalışanları olmak üzere tüm kamu çalışanları için canla başka çalıştıklarını vurguladı. Çalışanların sorun ve taleplerinin de görüşüldüğü toplantıda, önemli aktarımlarda bulunuldu.

Toplantının sonunda etkinlikten duyulan memnuniyeti dile getiren katılımcılar, Birlik Haber-Sen Karabük İl Başkanı Hüseyin Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.