Karabük İl Başkanlığı’ndan Dayanışma Toplantısı

01.08.2015 20:31

Karabük İl Başkanlığı’ndan Dayanışma Toplantısı

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük İl Başkanı Ahmet Karagöz, Karabük’te birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısı düzenledi.

Birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısına Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Birlik Haber-Sen Ankara 17 No’lu Şube Başkanı Evren Akpınar’ın yanı sıra Karabük’ te bulunan çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesi katıldı.

Birlik Haber-Sen’in değerleri ve Genel Yetkili Sendika olarak elde ettiği kazanımlarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, Birlik Haber-Sen’in yapmış olduğu çalışmalara değinerek, bir zamanlar hayal edilmesi bile imkânsız olan kazanımları elde ettiklerini söylediler.

Çalışanların yaşadıkları sıkıntılarında ele alındığı toplantıda üyeler Genel Başkan Yardımcılarına sıkıntılarını ve karşılaştıkları problemleri anlatarak çözüme kavuşturulmasını istediler. Üyelerin taleplerini not ettiklerini belirten Genel Başkan Yardımcıları, sorunların çözümü için gerekli mercilerle görüşeceklerini belirttiler.

Neşeli bir ortamda gerçekleşen toplantıda üyeler Birlik Haber-Sen’in, Toplu Sözleşmede, Kamu Personel Danışma Kurulunda ve Kurum İdari Kurulunda elde ettiği kazanımlardan mutluluk duyduklarına vurgu yaparak önümüzdeki toplu sözleşmede de büyük kazanımlar elde edeceklerinden emin olduklarını ifade ettiler.

Toplantının ardından Genel Başkan Yardımcıları ve üyeler toplu fotoğraf çektirerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR