İstanbul Anadolu Yakası 3 Nolu Şube Üyeleri İftarda Biraraya Geldi

01.08.2015 20:31

İstanbul Anadolu Yakası 3 Nolu Şube Üyeleri İftarda Biraraya Geldi

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yöneticileri, Birlik Haber-Sen İstanbul Anadolu Yakası 3 Nolu Şube üyeleri iftarda bir araya geldi.

Programa Birlik Haber-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, M. Salih Yıldırgan, Birlik Haber-Sen Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Temsilcisi Aytemur Yıldır, Birlik Haber-Sen İstanbul Anadolu Yakası 3 Nolu Şube Başkanı Cengiz Bekar, Yönetim Kurulu üyeleri, Birlik Haber-Sen İstanbul Avrupa Yakası 15 Nolu Şube Başkanı Mehmet Ural, Birlik Haber-Sen TRT İstanbul Temsilcisi Gürcan İşyapan, Birlik Haber-Sen İstanbul Avrupa Yakası 2 Nolu Şube Yönetim Üyeleri, PTT Kurum Müdürleri ve çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesi katıldı.

İftarın sonunda Filistin, Suriye, Doğu Türkistan ve dünyanın çeşitli yerlerinde acı çeken Müslümanlar için dua eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanvekili Mehmet Cemal Çivi, yaptığı konuşmada İslam topraklarında yaşanan savaşların bir an önce bitmesi temennisinde bulunarak şanları kaydetti: “İslam coğrafyasında yaşanan zulümler ve acıları rabbim inşallah dindirir. Dökülen kanlar biran önce durması gerekiyor. Siyonist İsrail Filistin’de, komünist Çin ise Doğu Türkistan’da soykırım yapıyor. Dünya ise bu soykırıma sessiz kalıyor. Bütün dünya ve Müslümanlar birleşerek dökülen kanın ve gözyaşının biran önce durması için çaba sarf etmesi gerekiyor.”  

Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar programında yemekler yenildikten sonra çaylar içilerek sohbet edildi.

 

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR