Isparta ve Burdur Teşkilatlarına Ziyaret

01.08.2015 20:31

Isparta ve Burdur Teşkilatlarına Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Birlik Haber-Sen Isparta ve Burdur teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Teşkilat çalışmaları kapsamında Türkiye geneli bütün illeri gezmeyi hedefleyen Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Isparta ve Burdur illerine giderek Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları hizmet kolunda görev yapanlarla görüşerek, bir takım ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Isparta’ya giden Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Burgaç, Birlik Haber-Sen İl temsilciliğini ziyaret ederek İl Başkanı Asiye Burdak’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Genel Başkan İnaltekin ve Burgaç, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgi vererek toplu sözleşme kazanımlarından da bahsettiler.

İnaltekin ve Burgaç, daha sonra Isparta Başmüdürü Yaşar Adanalı’yı makamında ziyaret ettiler. Adanalı’ yla bir süre sohbet eden Genel Başkan ve Yardımcısı burada da Adanalı’ya Memur-Sen Konfederasyonu’nun ve Birlik Haber-Sen’in yüklendiği vizyonu ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yürüttükleri çalışmalardan bahsettiler. Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olduklarını belirten İnaltekin, Birlik Haber-Sen olarak ta genel yetkili sendika olduklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başmüdür Yaşar Adanalı ise Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Isparta’da da Birlik Haber-Sen şubesiyle yakından çalıştıklarını kaydetti.

Başmüdür ziyaretlerinin ardından çok sayıda PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya gelen İnaltekin ve Burgaç, Birlik Haber-Sen olarak varlık amaçlarını, yürüttükleri sendikal ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Isparta merkezdeki çalışmalarının sonrasında Isparta’nın ilçelerindeki PTT A.Ş çalışanlarını da ziyaret eden İnaltekin ve Burgaç, buradaki çalışmalarını tamamlayarak daha sonra Burdur’a geçtiler.

Burdur’da da ilk olarak Birlik Haber-Sen Başkanlığını ziyaret eden Genel Başkan Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Burdur İl Başkanı Alaattin Yetkin’den çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Burada çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle sohbet eden Genel Başkan İnaltekin, Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Burdur Başmüdürü Kazan’a Ziyaret

Burdur’da faaliyet gösteren PTT A.Ş. şubelerini ziyaret eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, sendikal çalışmalarının ardından Burdur PTT A.Ş. Başmüdürü Nevzat Kazan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevzat Kazan, Birlik Haber-Sen’in Burdur’daki temsilcileriyle uyum içinde çalıştıklarını belirterek birlikte, çalışanların daha iyi şartlarda görev yapmaları için çaba harcadıklarını söyledi.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ise, yetkili sendika olarak teşkilat çalışmaları kapsamında Türkiye geneli bütün illeri gezdiklerini ve hizmet kollarındaki çalışanlar ile bir araya geldiklerini ifade ederek, “Biz genel yetkili sendika olarak hizmet kolumuzdaki çalışanlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca saha çalışmalarımıza önem veriyoruz. Sahada yaşananları ancak oralara giderek görebilirsiniz. Bizde bunu çok iyi biliyoruz. Sendika olarak hizmet kolumuzda ki kamu çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını çalıştıkları kurumlarıyla ilgili önerilerini bizzat olara giderek bire bir öğreniyoruz. Çalışmalarımız sonucu yaşanan sıkıntıları, aksaklıkları, talep ve önerileri bir rapor haline getirerek yetkili makamlara sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Burdur merkezdeki çalışmalarının ardından Burdur’un ilçelerine de giden İnaltekin ve Burgaç, ilçelerde de bazı ziyaretlerde bulunarak PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya geldiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR