İNALTEKİN’DEN BURSA TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

12.04.2016 13:06

İNALTEKİN’DEN BURSA TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, teşkilat çalışmaları kapsamında gittiği Bursa’da ilk olarak İl Başkanımız Sabri Uğur ve Yönetimi ile bir araya geldi. Burada teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler veren İnaltekin, daha sonra sahaya inerek PTT A.Ş. çalışanlarının nabzını tuttu.

Sırasıyla Bursa Posta Dağıtım ve işleme Merkezi, Başmüdürlük Birimleri, Yıldırım Posta Dağıtım Merkezi, Erikli PTT A.Ş. Merkez Müdürlüğü, Ertuğrulgazi PTT A.Ş. Merkez Müdürlüğü ve Heykel PTT A.Ş. Merkez Müdürlüğü’nü ziyaret eden İnaltekin, çalışanların yoğun ilgisi ve teveccühüyle karşılaştı. Çalışanlara Toplu Sözleşme, KPDK ve KİK kazanımlarımız hakkında bilgiler veren Genel Başkan Vekilimiz, taşeronların kadroya geçiş süreci ve gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu.

Birlik Haber-Sen’in her zaman mağdurun ve mazlumun yanında olduğunu ve çalışanlara ilkleri yaşattığını ifade eden İnaltekin, “Siz çalışanlarımızdan bu denli destek almaya devam ettiğimiz sürece Allah’ın izniyle daha büyük başarılar elde edeceğiz. Mağdurun kurtuluş reçetesi Birlik Haber-Sen’dir.” şeklinde konuştu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR