İnaltekin: Yerel Seçimlerde Ortaya Konan Sivil İradeye, Her Türlü Desteği Vereceğiz

01.08.2015 20:31

İnaltekin: Yerel Seçimlerde Ortaya Konan Sivil İradeye, Her Türlü Desteği Vereceğiz

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, yerel seçimlere ilişkin, "Ortaya konan iradeye, sivil toplum örgütleri olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

PTT Bolu Başmüdürlüğünü Birlik Haber-Sen Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi ile birlikte ziyaret eden İnaltekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, kente teşkilat çalışması dolayısıyla geldiklerini belirtti.

Yerel seçim sonuçlarının ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan İnaltekin, "Hayırlı olmuştur. Bizler de izlediğimiz bazı kanallarda doğru bilgiyi alamadığımızı gördük. Doğru bilgiyi verenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İnaltekin, ülkede insanları yanıltma çabası içerisinde olanların bulunduğunu anlatarak, "Bunlar da inşallah kendini bir daha düzeltir. Ülkemiz iyi bir yönde gidiyor. Biz bu konuda bir sivil toplum örgütü olarak yanlışın her zaman karşısında olacağız, sesimizi her zaman çıkartacağız. Şanlı ülkemizin geleceği açısından insanlar sağduyusuna dayanarak gerekli hassasiyetlerini göstermişlerdir. İradelerini ortaya koymuşlardır. Ortaya konan iradeye, sivil toplum örgütleri olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

İnaltekin, sendikanın 13 bin 500 üyesinin bulunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bin 500 üyemiz PTT Genel Müdürlüğünün teşvik vermesi sonucu emekli olmuştur. Hedefimiz 20 bin üye. Türkiye gerçeklerine baktığımızda hizmet kolundaki toplam çalışan sayısı 40 bin civarındadır. Biz bunun yüzde 50'ine talibiz. Biz yetkili sendikayız. Yapılan toplu sözleşmeye masasına genel yetkili sendika olarak oturarak, arkadaşlarımıza iyi bir kazanım elde ettik. Bu hedefe ulaşabilmek için arkadaşlarımızla birlikte teşkilat çalışmalarına hız verdik. Hedeflerimize en kısa sürede ulaşmaya çalışıyoruz."

Genel Başkan Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Cemal Çivi PTT ziyaretinin ardından ameliyat olan Bolu İl Başkanı Ayhan Akça’yı hastanede ziyaret ettiler.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR