İnaltekin ve Burgaç’ dan, Teşkilatlara Ziyaret

01.08.2015 20:31

İnaltekin ve Burgaç’ dan, Teşkilatlara Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Birlik Haber-Sen Afyonkarahisar, Burdur, Antalya ve Muğla teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Teşkilat çalışmaları kapsamında Türkiye geneli bütün illeri ziyaret etmeyi hedefleyen Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Afyonkarahisar, Burdur, Antalya ve Muğla illerine giderek Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları hizmet kolunda görev yapanlarla görüşerek, bir takım ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Afyonkarahisar’a giden Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Burgaç, Birlik Haber-Sen İl temsilciliğini ziyaret ederek İl Başkanı Ahmet Akif Gencer’den çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Genel Başkan İnaltekin ve Burgaç, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

İnaltekin ve Burgaç, daha sonra Afyonkarahisar Başmüdürü ve PTT çalışanlarıyla bir araya gelerek Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak varlık amaçlarını, yürüttükleri sendikal ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Afyonkarahisar, merkezdeki çalışmalarının sonrasında Afyonkarahisar’ın ilçelerindeki PTT A.Ş çalışanlarını da ziyaret eden İnaltekin ve Burgaç, buradaki çalışmalarını tamamlayarak daha sonra Burdur’a geçtiler.

Burdur’da da ilk olarak Birlik Haber-Sen Başkanlığını ziyaret eden Genel Başkan Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Burdur il Başkanı Alaattin Yetkin’inden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Burada çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle sohbet eden İnaltekin ve Burgaç, Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Burdur’da faaliyet gösteren PTT A.Ş. şubelerini ziyaret eden İnaltekin ve Burgaç, sendikal çalışmalarının ardından Burdur PTT A.Ş. Başmüdürünü ve çalışanları ziyaret ettiler.

Burdur merkezdeki çalışmalarının ardından Burdur’un ilçelerine de giden İnaltekin ve Burgaç, ilçelerde de bazı ziyaretlerde bulunarak PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya geldiler.

PTT Genel Müdürü Harun Maden’inde katıldığı, Antalya’da düzenlenen PTT Başmüdürleri toplantısına katılan Genel Başkan Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, burada çalışanların sıkıntılarını Genel Müdür Maden’e ve Başmüdürlere ileterek sorunların çözümü noktasında adım atılmasını talep ettiler.

Başmüdürler toplantısının ardından Birlik Haber-Sen Antalya 14 Nolu Şube Başkanı Mustafa Erol ve yönetimini ziyaret eden Genel Başkan ve Yardımcısı burada, hizmet kolunda çalışanlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Antalya merkez ve ilçelerindeki Basın Yayın ve İletişim Hizmet kolunda ki çalışanları da ziyaret eden İnaltekin ve Burgaç son olarak Muğla il Başkanı Kürşat Gencer ile Muğla ve ilçelerinde teşkilat çalışmalarında bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR