İnaltekin ve Budak, İstanbul Teşkilatlarını Ziyaret Etti

01.08.2015 20:31

İnaltekin ve Budak, İstanbul Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Budak, Birlik Haber-Sen İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası teşkilatlarını ziyaret ederek, hizmet kolundaki çalışanlar ile biraraya geldiler.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Budak, İstanbul’a giderek Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları hizmet kolunda görev yapan kamu görevlileriyle görüşerek, bir takım ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak İstanbul Anadolu Yakasını ziyaret eden Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Budak, Birlik Haber-Sen İstanbul Anadolu Yakası 3 No’lu Şube Başkanlığını ziyaret ederek, Şube Başkanı Cengiz Bekar’dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Şube başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen İnaltekin ve Budak, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

İnaltekin ve Budak, daha sonra hizmet kolundaki kurumları ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiler. Çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen İnaltekin ve Budak, Birlik Haber-Sen olarak sorunların çözümü için bütün güçleriyle mücadele verdiklerini söylediler.

Anadolu Yakasındaki çalışmalarının bitmesinin ardından Genel Başkan Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkanı Yardımcısı Ömer Budak, Avrupa Yakasına geçerek buradaki hizmet kolunda görev yapan kamu görevlileriyle bir araya geldiler. İlk olarak Birlik Haber-Sen İstanbul Avrupa Yakası 15 No’lu Şube Başkanı Mehmet Ural’ı ve Yönetimini ziyaret eden İnaltekin ve Burgaç, Şube Başkanı Ural’dan çalışmaları hakkında bilgi alarak, görüş alışverişinde bulundular.

PTT Başmüdürlüklerini ziyaret ederek çalışanlarla görüşen İnaltekin ve Budak, burada çalışanlara Birlik Haber-Sen’in, laf değil icraat ürettiğini belirterek, hizmet kolunda ürettikleri kazanımları anlattılar.

PTT’deki çalışmalarının ardından TRT İstanbul Müdürlüğünü ziyaret eden Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Budak, TRT 22 No’lu Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Birlik Haber-Sen İstanbul Temsilcisi Gürcan İşyapan’ı ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Burada çalışanlar ile görüşen İnaltekin ve Budak, sorunları dinleyerek, sorunların çözümü noktasında yapılması gerekenleri konuştular.