İNALTEKİN VE BEKAR’DAN TEŞKİLATLARIMIZA ZİYARET

12.05.2016 15:04

İNALTEKİN VE BEKAR’DAN TEŞKİLATLARIMIZA ZİYARET

Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar Kars, Bayburt, Erzincan, Sivas ve Yozgat teşkilatlarımızı ziyaret ederek hizmet kolumuzdaki kamu görevlileriyle bir araya geldiler.

Genel Başkan Vekilimiz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Bekar, ilk olarak Kars teşkilatımızı ziyaret ederek İl Başkanımız Hakan Tan ve yönetiminden, çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Kars PTT A.Ş. Başmüdürü Faruk Fakirullahoğlu’nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan İnaltekin ve Bekar,  daha sonra Kars genelinde bulunan PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret ederek çalışanlara Konfederasyonumuz ve sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Kars ziyaretlerinin ardından Bayburt’a geçen Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Bayburt İl Başkanımız Kemal Çetin ve yönetimi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Bayburt PTT A.Ş. Başmüdürü ve çalışanlarıyla bir araya gelen İnaltekin ve Bekar, daha sonra Bayburt Merkezindeki ve ilçelerindeki PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret ederek kazanımlarımız hakkında bilgi verdiler.

Bayburt’taki ziyaretlerini tamamlayan İnaltekin ve Bekar, buradan Erzincan’a geçerek Erzincan İl Başkanımız Mustafa Sevilir ve Yönetimini ziyaret ettiler. Ziyarette İl Başkanımız Mustafa Sevilir ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişarelerde bulunan İnaltekin ve Bekar, daha sonra Erzincan PTT A.Ş. Başmüdürü Mustafa Beşli’ yi ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Erzincan’daki çalışmalarının ardından Sivas’a geçen İnaltekin ve Bekar, İl Başkanımız Mustafa Yıldız ve yönetimini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İnaltekin ve Bekar,  daha sonra Erzincan genelinde ve Refahiye İlçesinde bulunan PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret ederek, çalışanlara Genel Yetkili Sendika olarak elde ettiğimiz kazanımlar hakkında bilgi verdiler.

Sivas’taki çalışmalarının ardından Yozgat’a geçen İnaltekin ve Bekar, geçtiğimiz günlerde kız kardeşini kaybeden İl Başkanımız Haydar Şahin'e taziye ziyaretinde bulundular. İnaltekin ve Bekar, daha sonra Yozgat genelinde bulunan PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret ederek çalışanlara sendikamızın kazanımları hakkında bilgi verdiler.