İnaltekin ve Akpınar Ordu’ daki PTT A.Ş. Çalışanlarının Gönüllerini Fethettiler

28.11.2019 23:12

İnaltekin ve Akpınar Ordu’ daki PTT A.Ş. Çalışanlarının Gönüllerini Fethettiler

Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar, Birlik Haber-Sen Genel Merkezi olarak yürüttükleri hizmet kolundaki çalışanlara yönelik ziyaretler kapsamında Ordu İl Başkanı Ali Türken ile birlikte Karadeniz Bölgesi’ ndeki çalışmalarına bugünde Ordu ve ilçelerinde devam ettiler.

Gittikleri yerlerde PTT A.Ş. çalışanlarının yoğun ilgileriyle karşılaşan Genel Sekreter İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Akpınar ve Ordu İl Başkanı Türken, Ordu PTT A.Ş. Başmüdürlüğü, kısım müdürlükleri, dağıtım müdürlüğü, Ünye, Fatsa ve Korgan Merkez Müdürlülerinde ki çalışanlarla uzun uzun sohbetler ederek, sıkıntılarını, taleplerini ve Birlik Haber-Sen’den beklentilerini dilediler. Çalışanlarla gündemlerinde ki bütün konuları detaylı bir şekilde tartışan İnaltekin ve beraberinde ki heyet sıkıntıların giderilmesi, taleplerin karşılanması için PTT A.Ş. yöneticileriyle görüşeceklerini ve beklentileri karşılayacaklarını söylediler.

Birlik Haber-Sen’in hizmet kolunda ki çalışmaları ve kazanımları hakkında bilgi veren İnaltekin ve beraberindeki heyet, çalışanların sıkıntılarını yakın zamanda gerçekleşecek olan Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personeli Danışma Kurulunda gündeme taşıyacaklarını da ifade ettiler.

Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar ve Ordu İl Başkanı Ali Türken’ in vermiş oldukları bilgilerden dolayı mutluluklarını belirten PTT A.Ş. çalışanları, verilen bilgilerin gönüllerine su serptiğini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Birlik Haber-Sen heyetine teşekkür ettiler.

Bu haftalık ziyaretlerini sonlandıran Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar, ziyaret ettikleri Giresun ve Ordu’da çok verimli çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayarak önümüzdeki süreçte farklı illerde ki hizmet kolu çalışanlarıyla bir araya geleceklerini söylediler.    

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR