İnaltekin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin ile Görüştü

01.08.2015 20:31

İnaltekin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin ile Görüştü

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin ile görüştü.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, İstanbul’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin ile görüşerek, PTT A.Ş. çalışanları başta olmak üzere hizmet kolunda bulunan kamu çalışanlarının sorunlarını ve taleplerini iletti.

Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, teşkilat çalışması kapsamında gittikleri illerden ve Sendikanın Genel Merkezine, Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda çalışan, Kamu görevlilerinden gelen sıkıntı, öneri ve aksaklıkları Bakan Bilgin’e aktararak sorunların çözümü konusunda Bilgin’den destek istedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin ise Birlik Haber-Sen’in önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Genel Başkan Gürbüz beyle sürekli istişare halinde olduklarını ifade ederek, birlikte çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileşmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR