İnaltekin, İstanbul Anadolu Yakası Şubesi'ni Ziyaret Etti

03.04.2019 14:28

İnaltekin, İstanbul Anadolu Yakası Şubesi'ni Ziyaret Etti

İstanbul Anadolu Yakası teşkilatını ziyaret eden Birlik Haber-Sen Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunan İnaltekin, Şube çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Çalışmalar kapsamında; Kadıköy PTT Müdürlüğü, Pendik PTT Müdürlüğü, Şile PTT Müdürlüğü, Kurtköy PTT Müdürlüğü, Tuzla PTT Müdürlüğü, Tuzla Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul PTT Eğitim Merkezinde bir takım ziyaretlerde bulunan İnaltekin, hizmet kolundaki kamu çalışanları ile bir araya geldi. Çalışanlardan gelen soruları yanıtlayan İnaltekin, gelen talepleri üzerine açıklamalarda bulundu ve gelen talepleri topladı.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Vekili İnaltekin, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısı ve sonuçları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan İnaltekin, yaklaşmakta olan 15 Mayıs sürecini hatırlatarak yeniden Genel Yetkili Sendika olmanın gururunu yaşadıklarını ve çalışanlar adına mücadelelerinin aralıksız süreceğinin altını çizdi.