GÜNDOĞDU’DAN, SENDİKAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

10.08.2015 13:53

GÜNDOĞDU’DAN, SENDİKAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen Onursal Genel Başkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Sendikamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Sendikamızın 5. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa seçilen Ömer Budak ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ahmet Gündoğdu, Birlik Haber-Sen’in ve Memur-Sen’in, insanı esas alan, ırkına, rengine, cinsiyetine bakmadan, insanları yaptıklarıyla değerlendiren anlayışın adı olduğunu söyledi.

 

Memur-Sen’in ve bağlı sendikaların dünya mazlumlarına sahip çıkma konusunda her zaman sözcülük yaptığını söyleyen Gündoğdu, Memur-Sen’in erdemli sendikacılık anlayışıyla, kamu görevlilerinin sorunlarının çözümüne paydaş olarak, yeni kazanımlar elde etmeyi sürdüreceğini belirtti. Hükümetin ve Ak Parti’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Ahmet Gündoğdu, yeniden Büyük Türkiye yolculuğu için mücadelenin sürdüğünü vurgulayarak, Birlik Haber-Sen ailesinin bu süreçte daha fazla görev üstlenmesi gerektiğini söyledi.

 

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen’in Onursal Genel Başkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Gündoğdu’ nun sivil toplumdan, sivil siyasete geçtiğini hatırlatan Budak, Ahmet Gündoğdu’ nun Memur-Sen’de yapmış olduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu ve Memur-Sen’e yeni bir ufuk açtığını söyledi.

 

Ziyarette, Birlik Haber-Sen Genel Başkan Vekili Gürbaz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cüneyt Özban ve Muzaffer Boskurt’ta hazır bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR