Gülcüoğlun’dan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

01.08.2015 20:31

Gülcüoğlun’dan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası’nı (Birlik Haber-Sen) Kayseri’nin Bünyan ilçesi Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ziyaret etti.

Birlik Haber-Sen eski Genel Başkanı ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından Bünyan Belediye Başkanı olan Şinasi Gülcüoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret etti.

Gülcüoğlu’nu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkanvekili Mehmet Cemal Çivi, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve M. Salih Yıldırgan karşıladı.

Birlik Haber-Sen’in yeniden Genel Yetkili Sendika olmasını tebrik eden Şinasi Gülcüoğlu, Birlik Haber-Sen’in “Haberleşme Hizmet Kolunda” büyük başarılara imza attığını belirterek Genel Yetkili Sendika olmayı hak ettiğini söyledi. Birlik Haber-Sen yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Gülcüoğlu, bir süre birlikte yönettikleri sendikanın durmadan yoluna devam etmesinin gurur verici olduğunu ifade ederek, yeni yönetim kurulunun azimli ve gayretli çalışmaları devam ettiğini ve başarıdan başarıya koştuklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ise eski Genel Başkan Şinasi Gülcüoğlu’nun yönetime ve sendikaya büyük katkılarının olduğunu vurgu yaparak, Birlik Haber-Sen’in üye sayısının artmasında Gülcüoğlu’nun emeğinin olduğunu söyledi. Gürbüz İnaltekin, “Gülcüoğlu’nu çalışkan ve kararlı biri olarak tanıdık. Çalışkanlığını birlikte mesai yaparken de gördük. Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan için büyük bir kazanç. Bünyan’ın geliştirecek ve çehresini değiştirecek bir başkanı var artık. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.