GENEL BAŞKANIMIZ BUDAK, TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

05.12.2015 10:01

GENEL BAŞKANIMIZ BUDAK, TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

İstanbul Avrupa Yakası 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Direkçi ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği toplantıya, Genel Bakanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Muzaffer Boskurt, İstanbul 15 Nolu Şube Yönetimi, İstanbul 3 Nolu Şube Yönetimi, TRT Şube Başkanımız Gürcan İşyapan, işyeri temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Ömer Budak, dostluk ve birlik mesajı verdi. Toplu sözleşme ve KİK toplantılarında elde edilen kazanımlarıda anlatan Budak, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bizim birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Hiç kimse bulanık suda balık avlamaya çalışmasın. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu dönemde bizlerde sendikamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

Bir selamlama konuşması yapan İstanbul Avrupa Yakası 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Direkçi’ de Birlik Haber-Sen’in adına münhasır birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirterek, bu birlik ve beraberliğin devam etmesi için şube olarak çalışacaklarını söyledi.