Genel Başkan İnaltekin’den Teşkilatlara Ziyaret

01.08.2015 20:31

Genel Başkan İnaltekin’den Teşkilatlara Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Yalova teşkilatlarını ziyaret etti.

Genel Başkan İnaltekin, ilk olarak Birlik Haber-Sen Kocaeli 11 No’lu Şubeyi ziyaret ederek, Şube Başkanı Tacettin Mazlum, Yönetim Kurulu üyeleri ve Birlik Haber-Sen üyeleriyle görüştü. Burada Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını anlatan İnaltekin, daha sonra Şube Başkanı Mazlum ile birlikte hizmet koluna bağlı kurumları ziyaret ederek, çalışanlar ve yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.

Kocaeli ziyaretinin ardından Genel Başkan İnaltekin ve 11 Nolu Şube Başkanı Tacettin Mazlum, Sakarya’ya geçerek Birlik Haber-Sen Sakarya İl Başkanı İhsan Yılmaz’ı ve yönetimini ziyaret ettiler. Burada da Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını ve kazanımlarını anlatan İnaltekin, hizmet koluna bağlı çalışanlar ve kurum yetkilileriyle görüştü.

Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, daha sonra Düzce il Başkanı Mustafa Çodur, Yalova İl Başkanı Elif Tan ve yönetimlerini ziyaret ederek İl başkanlarıyla birlikte Basın, yayın ve iletişim hizmet kolunda bulunan çalışanlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR