Genel Başkan İnaltekin’den Kocaeli Teşkilatına Ziyaret

01.08.2015 20:31

Genel Başkan İnaltekin’den Kocaeli Teşkilatına Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Kocaeli ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Genel Başkan İnaltekin, Kocaeli’ne giderek Birlik Haber-Sen Kocaeli 11 Nolu Şube Başkanı Tacettin Mazlum ve şube yönetimini ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnaltekin, buradaki ziyaretinin ardından Kocaeli 11 Nolu Şube Başkanı Tacettin Mazlum ve Kocaeli Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Erdin  ile birlikte PTT Başmüdürlüğünü ve bağlı şubeleri ziyaret ederek çalışanlar ile biraraya gelerek çalışanların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.

İnaltekin ve beraberindekiler daha sonra İzmit dağıtım Müdürlüğünü, Kartepe Merkez Müdürlüğünü, Derince Merkez Müdürlüğünü, Körfez merkez Müdürlüğünü ziyaret ederek buradaki çalışanlarla görüştüler.

Görüşmelerde Birlik Haber-Sen’in yürüttüğü çalışmaları anlatan İnaltekin, Birlik Haber-Sen’in sorunların çözümü konusunda sendika olarak taşın altına ellerini değil, bütün vücutlarıyla girdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Hizmet kolumuzdaki çalışanların sorunlarını tek tek çözmek için uğraş veriyoruz. Sorunlar birikmiş. Bizden önceki yetkili sendika, yetkili olduğu 10 yıl içinde hiçbir sorunu çözüme kavuşturmamış. PTT çalışanlarının sorunlarından kimse haberdar değildi. Yetkiyi aldığımızda bütün sorunları kucağımızda bulduk. Tabi elimizde sihirli bir çubuk yok. Sıkıntıları sorunları derecesine göre sıraya koyduk. Tek tek çözüyoruz. Birçoğunu çözdük sizlerde görüyorsunuz. Bundan sonrada kalan sorunları sıkıntıları çözeceğiz bundan emin olabilirsiniz. Hep birlikte elimizi taşın altına koyduk. Ne gerekiyorsa yapacağız.”

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR