Genel Başkan İnaltekin’den Bakan Yardımcısı Başa Ziyaret

01.08.2015 20:31

Genel Başkan İnaltekin’den Bakan Yardımcısı Başa Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş'ı ziyaret etti. 

Bakan Yardımcısı Yahya Baş'ı makamında ziyaret eden Genel Başkan İnaltekin’e Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Abdulhadi Karasapan eşlik etti. 

Yapılan görüşmede Genel Başkan İnaltekin, Haberleşme Hizmet kolunda yaşanan sıkıntıları hakkında Bakan Yardımcısı Baş'a bilgi vererek sorunların çözümü konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İnaltekin,  ayrıca teşkilat çalışmaları kapsamında gittikleri illerde gördükleri aksaklıkları ve sıkıntıları da anlatarak çözümü konusunda Baş’dan destek beklediklerini ifade etti.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Yahya Baş ise  “Memur-Sen Konfederasyonunun, bizim için çok özel ve anlamlı bir yeri var. Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olarak hem toplumsal konularda hem de sendikal konularda her zaman öncü oluyor. Memur-Sen ve bağlı sendikalar sorunların çözümü noktasında da her zaman ellerini taşın altına koyuyorlar. Bu noktada Genel Başkan Ahmet Gündoğdu’yu ve sizleri tebrik ederim. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olarak, ülke ve dünya meselelerinde söyleyecek sözü olan Memur-Sen'in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yaşanan aksaklıkların giderilmesi konusundada hep birlikte el ele vererek çözüme ulaştıracağız” dedi.

 

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR