Genel Başkan İnaltekin’den Bakan Faruk Çelik’e Geçmiş Olsun Ziyareti

01.08.2015 20:31

Genel Başkan İnaltekin’den Bakan Faruk Çelik’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı, Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i yattığı hastanede ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan ve hastanede tedavisi devam eden Bakan Çelik’i ziyaret giden İnaltekin ve Tonbul’u hastanede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, karşıladı. Bakan Çelik’in yattığı odaya giden Gürbüz İnaltekin ve Hacı Bayram Tonbul, Çelik’e geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Faruk Çelik, ise durumunun iyi olduğunu belirterek kısa zamanda işinin başına dönmek istediğini söyledi.

Gürbüz İnaltekin ve Hacı Bayram Tonbul, ziyaretin ardından hastanenin dinlenme salonunda, Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem ve Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Oruç bir süre sohbet ettiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR