Genel Başkan İnaltekin, Kocaeli Teşkilat toplantısına Katıldı

01.08.2015 20:31

Genel Başkan İnaltekin, Kocaeli Teşkilat toplantısına Katıldı

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Kocaeli teşkilat toplantısına katıldı.

Kocaeli Şube Başkanlığı, MÜSİAD Sosyal tesislerinde üyelerini kahvaltıda bir araya getirdi. Kahvaltıya Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Kocaeli PTT Başmüdürü Necati Yoldaş, Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum, Sakarya İl Başkanı İhsan Yılmaz ve çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesi katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Genel Başkan İnaltekin,  Şube başkanı seçildiği salonda Genel Başkan olarak bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek PTT de yaşanan sıkıntıları ve aksaklıkları yakından takıp ettiklerini söyledi. İnaltekin, PTT’de yaşanan gelişmelere seyirci kalmadıklarını yapılması gerekene anında refleks geliştirdiklerini kaydetti. Toplu sözleşme kazanımlarına da değinen Genel Başkan İnaltekin, rahmetli Turgut Özal ve Necmettin Erbakan’ın memura verdiği zamdan sonra en iyi zammı aldıklarını ifade ederek  bu toplu sözleşmede hem bu güne hem de emekliliğe yatırım yaptıklarını söyledi.

PTT Başmüdürü Necati Yoldaş ve Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum da selamlama konuşması yaparak çalışmaları hakkında bilgi verdiler.