Genel Başkan İnaltekin: Hedefimiz 20 Bin Üye

01.08.2015 20:31

Genel Başkan İnaltekin: Hedefimiz 20 Bin Üye

Birlik Haber-Sen Başkanlar Kurulu Büyük Anadolu Otelde yapıldı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Gürbüz İnaltekin,  hedeflerinin 20 bin üye olduğunu söyledi.

İl başkanlarının ve iş yeri temsilcilerinin katıldığı “Büyük Türkiye Buluşması” başlıklı eğitim ve istişare toplantısının ikinci gününde yapılan Başkanlar Kuruluna Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Cemal Çivi, Salih Yıldırgan, Ömer Budak, Mevlüt Burgaç, Abdurrahman Tanrıverdi, Ahmet Karagöz katıldı.

15 Mayıs yetki sürecine kadar hedeflerinin 20 bin üye olduğunu söyleyen Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Önümüzde yetki süreci var. Bizler bir yerlere takılmadan yetki sürecini en iyi şekilde geçirmemiz gerekiyor.  Herkesin üzerine düşenin en iyisini yapacağından genel başkanınız olarak eminim. İnşallah sizlerde bu eğitim ve toplantıdan sonra illerinizde çalışmalarınızı daha iyi bir şekilde sürdürürsünüz. Bizlerde burada sizlere her zaman destek olmaya hazırız. Bürokratik olarak yapılması gerekenleri en iyi şekilde yapıp sizlere her türlü desteği vereceğiz.”

Önümüzdeki günlerde genel merkez yönetimi olarak teşkilat çalışmalarına başlayacaklarını belirten İnaltekin, “İlerleyen günlerde illerde misafiriniz olacağız. Geldiğimiz illerde ilin büyüklüğüne göre zaman ayırarak sizlerle birlikte saha çalışmalarına katılacağız. Adımıza münhasır birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu yetki sürecini hedefimiz doğrultusunda tamamlamak istiyoruz. Rakiplerimizle aramızda büyük fark var. Bu fark yüzde 50 civarında ama bu durum ne sizleri nede bizleri rehavete düşürmemeli. Bizler doğru bildiğimiz bu davada biran bile gevşekliğe kapılmadan üzerimize düşeni yapmamız lazım. Rakiplerimiz bir çalışıyorsa bizim on çalışmamız lazım. Bu yola çıkmadaki amaçlarımızı anlatmak için çalmadığımız kapı konuşmadığımız kimse kalmamalı. Toplu sözleşmede elde ettiğimiz kazanımlar başta olmak üzere hizmet kolumuzda ki çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük haklarını iyileştirilmesi için çalışmalarımızı bir bir anlatmanız gerekiyor” dedi. 

Genel Başkan İnaltekin, “Birlik Haber-Sen Genel Merkez’i olarak önümüzdeki yetki dönemi için hedefimizi 20 bin üye olarak belirledik ve konfederasyon genel başkanımız Ahmet Gündoğdu’ya da bu sayıya ulaşacağımız konusunda sizlerin adına söz verdik.  Bu sözümüzü tutmada sizlerin azimli ve gayretli çalışmalarınızın bizlere güç verecek. Ben hatta sizlerin çalışmalarınız sonucu bu hedefin çok çok üzerinde çıkacağınızı biliyorum. Çalışmalarınızda şimdiden başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Başkan İnaltekin’in konuşmasının ardından söz alan il başkanları illerindeki teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belirlenen 20 bin üyeye ulaşacaklarının sözünü veren il başkanları, illerine döndüklerinde çalışmalarına hız vereceklerini söylediler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR