Genel Başkan Budak ve Beraberindeki Heyet İstanbul Anadolu Yakasında Bir Takım Ziyaretlerde Bulundular

29.12.2019 00:20

Genel Başkan Budak ve Beraberindeki Heyet İstanbul Anadolu Yakasında Bir Takım Ziyaretlerde Bulundular

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Recep Dağtekin, Cengiz Şişman, teşkilat çalışmaları kapsamında gittikleri İstanbul’ da bir takım ziyaretlerde bulunarak, hizmet kolundaki kamu görevlileriyle bir araya geldiler.

Genel Başkan Ömer Budak ve beraberinde ki heyet ilk olarak İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim’ i ziyaret ederek, şubenin sendikal çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Genel Başkan Budak ve beraberinde ki heyet İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenledikleri işyeri temsilciler toplantısına katılarak, hizmet kolunda görev çalışan kamu görevlilerinin sıkıntı ve talepleri konusunda görüş alışverişinde bulundular.

İstanbul Anadolu yakasında bulunan DTM, KDM ve PTT Bank Müdürlüklerini ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak ve beraberinde ki heyet, İstanbul Memur Sen Başkanı Talat Yavuz’ ı makamında ziyaret ederek, sendikal konularda istişarelerde bulundular.