Genel Başkan Budak, Bakan Arslan'a PTT Çalışanlarının Sıkıntılarını İletti

26.01.2017 18:33

Genel Başkan Budak, Bakan Arslan'a PTT Çalışanlarının Sıkıntılarını İletti

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret ederek, PTT A.Ş. çalışanlarının sıkıntı ve taleplerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak örnek tavır sergilediğini vurgulayarak, kamu görevlilerinin de haklarının en büyük savunucuları olduğunu söyledi.

Sıcak ve samimi karşılamasından dolayı Bakan Arslan’a teşekkür eden Genel Başkanımız Ömer Budak, sendikamız hakkında bilgi vererek, sendikamızın çalışmalarını anlattı.

Birlik Haber-Sen olarak, Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili olduğunu belirten Budak, PTT A.Ş.’nin de hizmet kolumuzda olduğunu söyledi. Teşkilat çalışmaları kapsamında bütün illeri gezdiklerine dikkat çeken Genel Başkanımız Ömer Budak, gittikleri yerlerde PTT A.Ş. çalışanlarının kendilerine çok sayıda sıkıntı ve talepleri ilettiklerini, bu sıkıntı ve taleplerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ulaştırmalarını kendilerinden ısrarla istediklerini söyledi.

PTT A.Ş.' de yaşanan genel problemleri Bakan Arslan’a ileten Genel Başkan Budak, “İHS'li personellerin temel ücretlerinin düzenlenmesi, iş güvencelerinin verilmesini ve 399'lu KHK'ya göre çalışan personellerin birçok sorunu ve talepleri var. Biz bu sıkıntı ve talepleri sizlere rapor halinde sunuyoruz. Çözümleri konusunda sizlerin desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Ömer Budak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a ASR Suresinin yazılı olduğu bir tablo sundu. 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR