Genel Başkan Budak, Antalya’yı Ziyaret Etti

12.07.2019 11:10

Genel Başkan Budak, Antalya’yı Ziyaret Etti

Antalya teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak ve Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, Antalya Şube Başkanı Mithat Karaca ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Antalya Merkez Müdürlüklerini ve Başmüdürlük çalışanlarını ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını cevapladılar.

Hizmet kolundaki kamu görevlilerine Birlik Haber-Sen’in çalışmalarından bahseden Genel Başkan Ömer Budak, yakın zamanda yapılacak olan 5. Dönem Toplu Sözleşme sürecini hatırlattı. Toplu sözleşme sürecine ilişkin hazırlıkların devam ettiğinin altını çizen Budak, kamu görevlileri adına masada sonuna kadar mücadele edeceklerini vurguladı.

Birlik Haber-Sen Yönetimi Antalya’da Temsilcilerle Buluştu

Genel Başkan Ömer Budak ve Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, Antalya Şube Başkanı Mithat Karaca ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantı ve basın açıklamasına katıldılar. Antalya teşkilatı, işyeri temsilcileri ve basın mensuplarıyla ile bir araya geldiler.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) ve Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Budak, Kamu çalışanları ve PTT A.Ş. çalışanları adına önemli adımların atıldığının altını çizdi. 5. Dönem Toplu Sözleşme sürecine de değinen Genel Başkan Ömer Budak, masada istişare edilecek konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Temsilcilerden gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, işyeri temsilcilerinin sendikaların illerdeki teşkilatlarının en güçlü yapı taşı olduklarını ifade etti. Birlik Haber-Sen’in her geçen gün büyüyen ve büyüdükçe de güçlenen bir kurum olduğunun altını çizen Budak, emeği geçen tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.