Genel Başkan Budak Adana’da İl Divan Toplantısı’na Katıldı

15.04.2023 09:30

Genel Başkan Budak Adana’da İl Divan Toplantısı’na Katıldı

Yaklaşmakta olan 15 Mayıs yetki dönemi ve 7. Dönem Toplu Sözleşme sürecini değerlendirmek amacıyla organize edilen İl Divan Toplantısı’na; Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Mehmet Sezer, Memur-Sen’e bağlı sendikaların Şube Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okunan dualar ve taziye mesajları ile başladı.

Programda açılış konuşmasını yapan Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Mehmet Sezer, her yıl düzenli olarak üye sayılarını arttırdıklarını ve Adana Memur-Sen olarak sendikal anlamda kendi rekorlarını kırdıklarını vurguladı. Memur-Sen’in örgütsel yapılanması ile Adana için önemli bir değer olduğunu ifade eden Sezer, Mehmet Akif İnan’ın mirasını geleceğe taşımaktan mutluluk duyduklarını aktardı. Kendilerine bağlı sendikaların Şube Başkanlarını ve Yönetimlerini tebrik eden Mehmet Sezer, istikrarlı mücadelelerine 15 Mayıs’a kadar aralıksız devam edeceklerinin altını çizdi.

Toplantıda Memur-Sen Adana Teşkilatına hitap eden Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Memur-Sen’in emek örgütü olarak Türkiye’nin en önemli kuruluşu olduğunu söyledi. Kurulduğu günden bu yana Memur-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Abdullah Doğru, ortaya konulan her türlü çalışmanın takdire şayan olduğunu ifade etti. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim sürecine dikkat çeken Doğru, “Ak Parti her zaman mazlum ve mağdurların partisi olmuştur. Bizler hiçbir zaman zenginlerin ve güç sahiplerinin partisi olmadık. Bugün olduğu gibi bundan sonrada milletimizin ve ülkemizin hizmetinde yol yürüyeceğiz.” dedi.

Millet ittifakının tek dertlerinin güçlü lider imajıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almak olduğunun altını çizen Adana Milletvekili Doğru, “Tüm şer odakları toplanmış ortak bir hedef belirlemişler. Proje yok, vaat yok, plan yok, tek dertleri yapılan işlere çamur atmak, muhalefet adı altında ülkenin istikrarına ket vurmaktır. Bugün Bizler TOGG’u, İHA’ları, SİHA’ları, TCG Anadolu’ları konuşurken, onların tek derdi her türlü kirli koalisyonla seçimi kazanmak; büyüyen büyük ve güçlü Türkiye imajına gölge düşürmek olmuş.” dedi.