Eskişehir Şubemiz “Diriliş Sürecinde Sendikal Duruşumuz ve İletişim” Programı Düzenledi

04.11.2019 11:18

Eskişehir Şubemiz “Diriliş Sürecinde Sendikal Duruşumuz ve İletişim” Programı Düzenledi

Eskişehir Öğretmenevi’ nde gerçekleşen programa Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Sekreterimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Selçuk Erdem, Evren Akpınar, Ankara Şube Başkanımız Tahsin Akarsu, Kütahya İl Başkanımız Ömer Oruç ve çok sayıda şube üyemiz katıldı.

Programda konuşan Genel Başkanımız Ömer Budak, üyelerimize yönelik böyle önemli bir eğitim programı düzenlediğinden dolayı Eskişehir Şube Başkanımız Ercan Yattıkalkmaz ve Şube Yönetim Kuru Üyelerine teşekkür etti. Genel Başkanımız Budak, “ "Barış Pınarı” harekâtında ve bugüne kadar ülkemizin bağımsızlığı birliği bütünlüğü için mücadele ederken şehit düşenlere Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum.” dedi.

Birlik Haber-Sen olarak verdikleri sendikal mücadeleye de değinen Genel Başkanımız Budak, “Birlik Haber-Sen olarak bizler, bugüne kadar birilerinin hayal dahi edemedi, düşünüp de meydana getiremediği birçok kazanımı elde ettik. Birlik Haber Sen'in yetki almasından büyük emeği olan Nail Hocamız burada. Bu gün burada sizlerin ve bizlerin yararlanacağı önemli bir eğitim olacağına inanıyorum. Hep birlikte özelde üyelerimizin sosyal, ekonomik, özlük haklarının genişletilmesi için, genel de ise ülkemizin, milletimizin kalkınması için hep birlikte çalışmaya ve sorumlu sendikacılık yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kahvaltılı eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan Eskişehir Şube Başkanımız Ercan Yattıkalkmaz ise “Albayrak” şiiri okuyarak asker selamı verdi. Şube olarak Eskişehir’deki çalışmaları hakkında bilgi veren Yattıkalkmaz, bundan sonraki süreçte de Birlik Haber-Sen olarak çalışandan ve emekten yana olacaklarını vurguladı. 

Daha sonra Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Nail Uslu “Diriliş Sürecinde Sendikal Duruşumuz ve İletişim” konulu bir eğitim verdi.

Eğitim sonrasında Genel Başkanımız Ömer Budak, sendikal çalışmalarımız hakkında bilgi verdi. Budak,  PTT’nin son durumu neredeydi, nereye geldi ve nereye gidiyor konuları hakkında açıklama yaparak, toplu sözleşme ile ilgili bilgilendirme yaptı.