Eski Genel Başkan Gülcüoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

01.08.2015 20:31

Eski Genel Başkan Gülcüoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

 Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, Kayseri’nin Bünyan İlçesi Belediye Başkanı seçilen eski Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Birlik Haber-Sen’in 20 Şubat 2011’de yapılan genel kurulunda Genel Başkanlığına seçilen Gülcüoğlu, Birlik Haber-Sen’in 5 bin 800 olan üye sayısını 13 bine çıkmasında çaba göstermiş ve Birlik Haber-Sen’in genel yetkili sendika olmasını sağlamıştı. Genel başkanlığı döneminde birçok başarıya imza atan Şinasi Gülcüoğlu, 2013 toplu sözleşme masasında hizmet kolunda en iyi kazanımları elde ederek büyük başarı sağlamıştı. 24 Ekim 2013’te genel başkanlık görevinden istifa eden Gülcüoğlu, doğduğu topraklara hizmet edebilmek adına memleketi Bünyan’dan AK Parti Belediye Başkan adayı oldu. Yapılan 30 Mart yerel seçimle Belediye Başkanı olan Gülcüoğlu’nu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, Bünyan’a giderek makamında ziyaret ettiler.

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Gürbüz İnaltekinı, Şinasi Gülcüoğlu ile uzun yıllardır tanıştıklarını ve Birlik Haber-Sen Yönetim kurulunda birlikte başarılı çalışmaların altına imza attıklarını söyledi. Göreve geldiklerinde üye sayılarının çok düşük olduğunu ve yetkisiz bir sendika olduklarını hatırlatan İnaltekin, “Omuz omuza vererek, gayretli çalışmalarımız sonucunda üye sayımızı artırdık ve tüm Türkiye genelinde yetkili sendika olduk. Çalışmalarımız bunlarla sınırlı kalmadı. Hizmet alanımızda da ilklerin öncüsü olduk. Ben şahsım adına şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki Şinasi Gülcüoğlu bir hizmet insanıdır. Belediye başkanı olarak Bünyanı kalkındıracağından eminim. Şinasi Gülcüoğlu’ nun, her zamanki gayretli çalışmaları sonucu ilçesinin yüzünü değiştireceğinden eminim” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şinası Gülcüoğlu ise ziyaretin kendisi için büyük onur olduğunu söyledi. Gülcüoğlu, “Ankara’dan buraya kadar zahmet edip geldikleri için Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’e ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu ziyaret benim için gerçekten çok önemli. Arkadaşlarım her zaman bana güvendiler ve destek oldular. İnşallah arkadaşların bu desteği ve verdikleri moralle gece gündüz çalışarak 30 Mart’ta seçimleri kazdık. Bundan sonra halkımızın hizmetçisi olacağız. Halkımızın mutluluğu ve huzuru için çalışacağız. Bize çalışmalarımızda destek veren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’e ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.