Erzurum Milletvekili Aydemir’den, Budak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

11.08.2015 10:32

Erzurum Milletvekili Aydemir’den, Budak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Ömer Budak’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Sendikamızın 5. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa seçilen Ömer Budak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen İl Başkanı Abdullah Duman, Birlik Haber-Sen Erzurum 8 No’lu Şube Başkanı Abdulhekim Yıldırım, Erzurum 8 No’lu Şube Delegeleri ve Birlik Haber-Sen Aydın İl Başkanı Eşref Güzel, hemşerilerine yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Erzurumlu bir hemşerisinin böyle önemli bir göreve seçilmesinden mutluluk duyduğunu belirten İbrahim Aydemir, “Ömer Beyi yıllardan beri tanırım, çalışkan ve işinin ustasıdır. Yaptığı işin en iyisini yapar. Kendisini ve çalışmalarını yakından takip ediyorum. Gerçekten verilen bu görevi de layıkıyla yapacağından eminim. Birlik Haber-Sen Genel Yetkili Sendika. Ömer Bey bu yetkiyle hizmet kolundaki çalışanlar için faydalı kazanımlara imza atacaktır. Üye sayılarını bu gün 15 bin civarında olan Birlik Haber-Sen’in, Ömer Budak’ın azmi ve kararlılığıyla daha da artacaktır.  Kendisini ve ekip arkadaşlarını yürekten tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Ömer Budak ise “Sayın Vekilimizin de belirttiği gibi kendisiyle uzun zamandır tanışıyoruz. Memleketimize yaptığı çalışmalardan dolayı kendisini hemşerilerim adına tebrik ediyorum. Erzurum’a yeni bir vizyon getirdi. Kendisine çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür eder başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Budak ve ziyaretçileri bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulundular. Daha sonra ziyaretin anısına fotoğraf çektirdiler.