Erzurum Birlik Haber-Sen İftarda Biraraya Geldi

01.08.2015 20:31

Erzurum Birlik Haber-Sen İftarda Biraraya Geldi

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Erzurum  İl Başkanlığı tarafından sendika üyelerine iftar yemeği verildi.

Çınar Lokantasında verilen iftar yemeğine Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ömer Budak, Erzurum İl Temsilcisi Abdulhekim Yıldırım, Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Duman, Kurum Temsilcileri ile TRT ve PTT Kurumlarında çalışan Birlik Haber-Sen üyeleri katıldı.

Programda konuşun Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ömer Budak, Filistin’de ve Doğu Türkistan’da yaşanan soykırımların insanlık dışı olduğunu, İsrail’in ve Çin’in yaptıklarının hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini belirtti. Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi veren Budak, 2014-2015 yıllarını kapsayan toplu sözleşmede en iyi kazanımları Birlik Haber-Sen’in elde ettiğini belirterek, çalışmalarının devam ettiğini KİK toplantılarında da PTT çalışanları için tayin bedeli, bütün şubelerde içme suyu verilmesi ve servis konularını gündeme getirerek bunları kazanıma dönüştürdüklerini söyledi.

Erzurum Birlik Haber-Sen İl Başkanı Abdulhekim Yıldırım, Birlik-Haber-Sen'in her zaman üyelerinin yanında olduğunu, birlik ve beraberliğin kaynaşması adına sendika üyeleri ile bir araya gelerek iftar yemeği düzenlediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

'Ramazan'ın bu güzel günlerinde hep birlikte çok büyük bir aile olduğumuzu hatırlamak ve hatırlatmak adına bir arada toplanmanın mutluluğunu yaşadık.Dünya ve İnsanı ilgilendiren her konuda var olan sendikacılık anlamında İnsani ve adil yaşam standartlarının sağlanması noktasında var gücümüzle çalışmaktayız. Bu güzel Ramazan gecesinin hayırlara vesile olmasını, Devlet ve Milletimizin refahının her geçen gün daha da artması dileklerimle katılımlarınızdan dolayı değerli üyelerimize teşekkür ediyorum' dedi. 

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR