Düzce Birlik Haber-Sen’den PTT Başmüdürü Yavuz’a Veda Gecesi

01.08.2015 20:31

Düzce Birlik Haber-Sen’den PTT Başmüdürü Yavuz’a Veda Gecesi

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Düzce İl Başkanlığı, Düzce PTT Başmüdürlüğü’nden, Erzurum PTT Başmüdürlüğüne atanan Cafer Yavuz’a veda gecesi düzenledi.

Yeşil Vadi Restoranda düzenlenen geceye Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Birlik Haber-Sen Düzce İl Başkanı Mustafa Çodur, Düzce PTT Merkez Müdürü İnci Kuzu, Birlik Haber-Sen Düzce il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesi katıldı.

Gecenin anısına Cafer Yavuz’a plaket veren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Cafer Yavuz’un bir yıl gibi kısa sürede tüm Düzce halkının ve PTT çalışanlarının sevgisini kazandığını belirterek şunları söyledi: “Cafer Bey, personel arasındaki adaletli yönetim anlayışıyla, saygı ve hoşgörüye dayalı idari anlayışıyla Düzce’de görev yapan tüm PTT personelinin hoşgörüsünü kazanmıştır. Bu tutumundan ve çalışmalarından dolayı PTT camiası ve sendikamız adına kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yeri olan Erzurum’da da çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Düzce PTT Merkez Müdürü İnci Kuzu ise PTT Başmüdürü Cafer Yavuz’a Düzce PTT’deki başarılı çalışmalarından dolayı tüm Düzce PTT çalışanları adına teşekkür ederek günün anlam ve önemine binaen bir hediye verdi.

Birlik Haber-Sen Düzce İl Başkanı Mustafa Çodur ise “Başmüdür Cafer Yavuz, Düzce PTT’de biriken tüm sıkıntıları bir yıl gibi kısa zamanda çözdü. Kendisine bu gayretli çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Bunu yaparken de personel arasında hiçbir ayrım gözetmeden, sadece kurumun çıkarlarını düşünerek hareket etti. Cafer Bey, yaptığı tüm işleri bir plan üzerinden yürüttü. Bizler kurum çalışanları olarak kurumumuz açısından ümitsizliğe düştüğümüz dönemlerde çalışmalarıyla bizi umutsuzluktan kurtardı. Kendisine yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR