Çankırı’da “İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi

16.05.2022 12:28

Çankırı’da “İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar ve Recep Dağtekin’in Çankırı İl Başkanı Recep Türkben, Yönetim Kurulu Üyeleri, hizmet kolu çalışanları ve çok sayıda üye katıldı.

Çankırı'da yoğun katılımla gerçekleştirilen programda Birlik Haber-Sen olarak çalışmalarından bahseden Genel Başkan Ömer Budak, kazanımlarını ayrıntılarıyla sıraladı. Başta Toplu Sözleşme olmak üzere her alanda hizmet kolu çalışanlarının haklarını savunduklarının altını çizen Genel Başkan Ömer Budak, yıllara dayanan ve ilmek ilmek elde ettiğimiz kazanımlarının önemini vurguladı.

Ülke gündemine ilişkin değerlendiren Genel Başkan Ömer Budak, katılımcıların sorularını samimiyle yanıtladı. Toplantıda merak edilen konular üzerine açıklamalarda bulunan Genel Başkan Ömer Budak, çalışma hayatı üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Birlik Haber-Sen olarak başta hizmet kolu çalışanları olmak üzere tüm kamu çalışanları için canla başka çalıştıklarını vurgulayan Budak, çalışanların sorun ve taleplerinin de görüşüldüğü toplantıda, önemli aktarımlarda bulunuldu. Toplantıda özellikle 3600 Ek Gösterge, personel eksikliği, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının açılması, fazla mesailer ve ödemeler, eşit işe eşit ücret ve performans puanlarının düzeltilmesi konuları değerlendirildi. Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri her konu başlığı üzerine çalışmalarını tek tek anlatarak sorunların giderilmesi konusunda çalışmalarından bahsettiler.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR