Burgaç ve Boskurt, İzmir ve Aydın’ı Ziyaret Etti

08.04.2019 12:02

Burgaç ve Boskurt, İzmir ve Aydın’ı Ziyaret Etti

Teşkilat çalışmalarını sürdüren Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, İzmir ve Aydın teşkilatlarını ziyaret ederek İzmir Şube Başkanı Selçuk Erdem, Aydın İl Başkanı Eşref Güzel, işyeri temsilcileri ve üyelerle bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Çalışmalar kapsamında; İzmir ve Aydın’ı ziyaret eden Burgaç ve Boskurt, PTT A.Ş. çalışanları ile bir araya geldiler. Çalışanlardan gelen soruları ve talepleri dinleyen Genel Başkan Yardımcıları, iletilen soruları yanıtladı ve kendilerine ulaşan her talebin Birlik Haber-Sen için önem arz ettiğini vurguladılar. Sendika çalışmaları hakkında da bilgiler veren heyet, yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu Toplantısı’nda üzerinde durarak konuşulan ve yakın zamanda kazanıma dönecek maddelerden bahsettiler.

Çalışmalar kapsamında gidilen illerin, Başmüdürlerini ve Müdürlerini makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları, çalışanlardan gelen talepleri iletti. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak yapılan çalışmalardan bahseden heyet, yürütülen çalışmaların kamu çalışanları için büyük önem taşıdığının altını çizdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdürler ve Müdürler, Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretlerde; İzmir Şube Başkanı Selçuk Erdem, Aydın İl Başkanı Eşref Güzel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İşyeri Temsilcileri ile toplantılar yapan Birlik Haber-Sen Heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve tavsiyelerde bulundular.