Burgaç, Hatay ve Osmaniye’ De Hizmet Kolundaki Çalışanlarla Bir Araya Geldi

30.11.2019 13:46

Burgaç, Hatay ve Osmaniye’ De Hizmet Kolundaki Çalışanlarla Bir Araya Geldi

Birlik Haber-Sen Genel Merkezi olarak yürüttükleri teşkilat ziyaretleri kapsamında Hatay ve Osmaniye' ye giden Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Adana Şube Başkanı Halit Ağca ve Adana Şube Yönetim Kulu Üyeleri ile birlikte, Hatay ve Osmaniye İl Başkalıklarını ziyaret ederek, Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda bulunan PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya gelerek, sorunlarını ve beklentilerin dinlediler.

İlk olarak Birlik Haber-Sen Osmaniye İl Başkanı Sevilay Küçükçirkin’ i ziyaret ederek, sendikal çalışmaları hakkında bilgi alan Burgaç, beraberindeki heyet ile birlikte PTT A.Ş. Osmaniye Başmüdürlüğüne bağlı kısım müdürlüklerini ziyaret edip, çalışanlar ile istişarelerde bulundu.

Osmaniye’ deki çalışmalarını tamamlayan Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Adana Şube Başkanı Halit Ağca ve Adana Şube Yönetim Kulu Üyeleri ile birlikte Hatay’a geçerek, çalışmalara burada devam ettiler.

Hatay’ da faaliyet gösteren PTT A.Ş.’ ye bağlı birimlerdeki çalışanları ziyaret eden Burgaç ve beraberindeki heyet, daha sonra Hatay İl Başkanı Nihat Gezer ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenledikleri toplantıda Birlik Haber-Sen üyeleriyle bir araya gelerek, sendikal çalışmalar, Hatay PTT A.Ş.’ de görev yapan kamu görevlilerinin sıkıntıları ve talepleri konusunda istişarelerde bulundular.