Burgaç, Adana’da İşyeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

01.12.2019 22:48

Burgaç, Adana’da İşyeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Basın, Yayın ve İletişim Hizmet kolundaki kamu görevlilerini kurumlarında ziyaret ederek sıkıntılarını ve taleplerini dinlemek ve çözümler geliştirmek için il il, ilçe ilçe geziyorlar.

Ziyaretleri kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Adana’ ya gitti. İlk olarak Adana Şube Başkanı Halit Ağca’yı ziyaret eden Burgaç, Ağça’ dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Burgaç, Adana Şube Başkanı Halit Ağca ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği işyeri temsilcileri toplantısına katıldı. İşyeri temsilcilerinden PTT A.Ş. çalışanlarının, çalışma hayatında karşılaştıkları sıkıntıları dinleyen Burgaç, sıkıntıların giderilmesi, taleplerin karşılanması için işyeri temsilcileriyle istişarelerde bulundu.

Toplantıda konuşan Mevlüt Burgaç, Birlik Haber-Sen’in hizmet kolunda ki kamu görevlileri için elde etiği kazanımlar hakkında bilgi vererek, sendika olarak çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ve sorunları bitirinceye kadar gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Gittikleri illerde bütün PTT A.Ş. çalışanlarına ulaşmaya, dertlerini dinlemeye çalıştıklarını belirten Burgaç, sıkıntıları yerinde dinlediklerini ve illerin Başmüdürleriyle sorunları konuşarak çözmeye çalıştıklarını vurguladı. Burgaç, gittikleri her ilde işyeri temsilcileriyle bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirterek, işyeri temsilcilerinin kendilerine ulaştırdıkları kurumlarındaki sıkıntıları KİK, KPDK ve Kamu Toplu Sözleşmesinde gündeme getirdiklerin belirtti.

Bu güne kadar hizmet kollarındaki sıkıntıları, gerekli makamlara ulaştırarak çözüme kavuşturduklarını vurgulayan Burgaç, kamu görevlilerinin taleplerini de yine kendilerinin çözeceklerini söyledi.

Toplantının sonunda Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Adana Şube Başkanı Halit Ağca, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve işyeri temsilcileri karşılıklı soru cevap şeklide istişarelerde bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR