Budak ve Burgaç’tan Isparta Teşkilatına Ziyaret

01.08.2015 20:31

Budak ve Burgaç’tan Isparta Teşkilatına Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç Isparta teşkilatını ziyaret ederek, hizmet kolundaki çalışanlar ile biraraya geldiler.

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, Antalya 14 No’lu Şube Başkanı Mustafa Erol’un birlikte Isparta’ya giderek Birlik Haber-Sen Isparta İl Başkanı Asiye Bardak’ı ziyaret ederek, Basın Yayın ve İletişim hizmet kolunda görev yapan kamu görevlileriyle bir araya geldiler.

İlk olarak, Genel Başkan Yardımcıları Budak, Burgaç ve Şube Başkanı Erol, Birlik Haber-Sen Isparta il başkanlığını ziyaret ederek, il Başkanı Asiye Bardak’tan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Budak ve Burgaç, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak Mevlüt Burgaç, Antalya 14 No’lu Şube Başkanı Mustafa Erol ve Isparta İl Başkanı Asiye Bardak, daha sonra hizmet kolundaki kurumları ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiler. Çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Budak ve Burgaç, Birlik Haber-Sen olarak sorunların çözümü için bütün güçleriyle mücadele verdiklerini söylediler.

Isparta PTT Başmüdürlüğünü ve çalışanları ziyaret ederek çalışanların sıkıntılarını dinleyen Budak, Burgaç ve beraberindekiler, Birlik Haber-Sen’in, laf değil icraat ürettiğini belirterek, hizmet kolunda ürettikleri kazanımları anlattılar.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR